K narození miminka

Toto přáníčko jsem vyráběla u příležitosti narození chlapečka sestře naší kamarádky. Přáníčko jsme posílali poštou a hned druhý den jsem měla na Facebooku vzkaz, jak moc se jim přáníčko líbilo :-)
Modrý podklad jsem dělala technikou embosování a inkoustování. Na modrou čtvrtku jsem otiskla embosovacím inkoustem razítka malých botiček, posypala čirým embosovacím práškem a zapekla horkovzdušnou pistolí. Pak jsem ještě Distressem Stormy Sky a pěnovým aplikátorem modrý podklad zvýraznila. Mini Mister jsem naplnila do půlky vodou a přidala do ní trochu pudru Perfect Pearls v odstínu Perfect Pearl a celou čtvrtku jsem jím postříkala a nechala pak uschnout. Celý podklad tak byl krásně třpytivý (je to vidět na následující fotce).
Z bílé čtvrtky jsem vystřihla čtverec o takové velikosti, aby se mi na něj hezky vešla samolepka kočárku. Rovněž jsem vyřízla rámeček, který jsem obarvila Distressem Antique Linen a navíc jsem na rámeček ještě nanesla Glossy Accents od Rangeru, aby se hezky lesknul. Pak jsem ho na vystřižený čtverec přilepila pěnovými čtverečky.
Jmenovku jsem také obarvila Distressem Antique Linen, napsala text a přidělala dvěma hřebíčky. Nakonec jsem uvázala z rohu do rohu mašličku. Takto ozdobené přání jsem nalepila na předpřipravené přání o velikosti A6.
Děkuji za návštěvu!

1 komentář

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.