Říjnová objednávka u Papero amo

Nevím, jak vy, ale já pokaždé, když mám na cestě nějaký balíček se scrapbookovým materiálem, tak jsem jak na trní a při jeho vybalování mám pokaždé Vánoce :-) A nejinak tomu bylo i minulý měsíc, když jsem si vyzvedla oooobrovskou krabici od Papero amo. Takže letem světem vás seznámím s tím, co jsem objednávala a třeba uvidíte některý materiál i trošku z jiného pohledu, než jen z fotek z e-shopu.

Krabice byla fakt velká - holky z Papero amo si dělaly legraci, že snad tak velikou krabici ani nemají, ale nakonec se nějaká našla :-) A raději už jsem zapomněla, za kolik celá ta objednávka byla :-))
Jelikož mi došly klasické bílé SB papíry, tak jsem doobjednávala čistě bílé SB čtvrtky (10 ks). Na mnoha projektech mne uchvátili rozetky, tak jsem hned jedno balení (40 ks) ukořistila. Červené enamelky ve třech odstínech červené - pošušňáníčko, určitě nezůstanu jen u červených :-) Razítka od FAWN LAWN - písmenka, novinka v e-shopu, stejně tak jako podzimní sada papírů 6x6 a k tomu ladících lesklých ozdůbek (flitry a lístečky) a zimní sada papírů 6x6 a tomu opět lesklé ozdoby (flitry a vločky). No nádhera! 
Ach, Gelatos! Je to teprve pár měsíců, co jsem je objevila a moc jsem si je oblíbila. Ne vždy mám totiž náladu na "mokré" tvoření a Gelatos můžete použít i za sucha. Vypadají trochu jako měkké voskovky a i za sucha je můžete roztírat buď prsty, nebo houbičkou. V září jsem si objednávala žlutou a zelenou sadu, a tentokrát jsem si svou sbírku Gelatos doplnila o červené, modré a metalické (bohužel přírodní tóny měly holky už vyprodané - tak doufám, že brzy naskladní :-)). No a zkusila jsem si objednat i tento sešítek písmenek od Tima Holtze a musím říct, že jsem z nich nadšená. Použila jsem je už na přáníčka a ve svém cestovatelském deníku. Vypadají skvěle a krásně se používají. Jsou to sice malá písmenka, ale jsou fakt super. A hlavně je jich tam asi 900 ks :-) Doporučuji!
Provázky, provázky, provázky ..... Dlouho jsem provázkům odolávala, ale když jsem viděla tyhle nové barvičky, tak jsem neodolala :-) Provázky jsou krásně měkké, mají syté barvy a moc hezky se s nimi pracuje. 

Jelikož se blíží Vánoce, tak jsem si jednu "škaredou" středu objednala zlatý a stříbrný razítkovací polštářek od Martha Stewart. Holky slibovaly, že jsou to kvalitní polštářky s krásnýma barvama .... a měly 100% pravdu. Nevím, jak máte zkušenosti se zlatými a stříbrnými razítkovacími barvami vy, ale já tedy moc dobrou ne. No a tyto polštářky můj názor na stříbrnou a zlatou barvu naprosto převrátily - opět musím konstatovat, že jsou báječné - stříbrná je stříbrná, zlatá je zlatá. To se to bude vánočně tvořit :-)
Přiznám se, že u této další sady papírů, mně nadchla jejich cena :-) Jedná se o sadu od MY MIND'S EYE, So Sophie a v e-shopu Papero amo jí najdete za úžasných 63 Kč. Jsou to sice papíry nízké gramáže, ale jejich design vás úplně odzbrojí. Jsou tam papíry také na vánoční tvoření, již jsem použila jeden design i na přání pro chlapa - no prostě jsou úchvatné.

Dále jsem si objednávala:

  • černý StazOn (mám zatím jen hnědý);
  • třpytky - zbyly na mně jen zelené a oranžové, tak snad budou brzy i v ostatních barvách. V jedné lahvičky jsou klasické jemné třpytky, v druhé lahvičce jsou mini kolečka - mají úžasný efekt;
  • bílé thickersky od Amy Tangerine - bez písmenek to snad ani nejde;
  • dále jednu z mých prvních washi pásek - pomalu jim taky propadám;
  • sadu mini razítkovacích polštářků od Hero Arts. Hero Arts je pro mně pojem, značka kvality, nádherných razítek a krasných barev, tak jsem je prostě musela vyzkoušet. Jinak mám objednanou také sadu s vánočními barvami, tak jsem na ní zvědavá.
No a razítka zmrzlinek jsem od holek dostala jako dárek - budou úžasné do letních cestovních deníků a na letní stránky.

Hedvábné papíry byly (a jsou) za úžasnou cenu 26 Kč za jedno balení. Opět rozšíří vaše možnosti ve scrapu. Jinak jsem koukala, že hezky barevné hedvábné papíry mají i v IKEA (mají je v černé, modré, zelené a růžové, jen záleží na tom, jak dlouho je ještě budou mít).
Tady už jsou papíry od Color Conspiracy. Většinou (pokud byly na skladě) jsem si brala vždy 2 ks od každého designu, abych mohla využít obě strany. Opět jsou v nádherných a moderních barvách.
 Tady je mix SB čtvrtek od různých firem - Studio Calico, Crate Paper, Authentique ...
 Toto je 12x12 sada od Dear Lizzy - Lucky Charm. Sada obsahuje i krásné černé thickersky.
Poslední položkou je sada od Crate Paper - Lillian Collection. Sada obsahuje také výseky, z nichž nejvíc mně uchvátili všichni ti ptáčkové a domečky :-))
No, takže to bylo pro tentokrát vše :-) Až budu mít příští Vánoce, tak vám dám zase vědět :-)

Díky za nakouknutí.

Monika


1 komentář

  1. Moni taky bych takovou objednávku chtěla dostat :D Už se těším co z toho všechno vytvoříš! ♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.