Vánoční přáníčka s rozetou a vločkou

Na začátku listopadu mi přišel další "mega" balík od Papero amo, kde jsem měla - jak jinak - vánoční materiál a nějaké novinky. Samozřejmě jsem chtěla začít hned tvořit a tak jsem sáhla po kolekci papírů od AUTHENTIQUE Joyous/Tradition. Chvíli jsem přemýšlela, co s nimi - líbilo se mi tam hned několik motivů - a tak jsem nakonec namíchala 6 různých motivů a zakomponovala je do jakýchsi paprsků (inspiraci jsem našla na Pinterestu). Přidala jsem rozetky z velumu a zlaté washi pásky a navrch jsem přilepila výsek vločky a perličku.
Jelikož mi bylo líto rozstříhat každý motiv jen kvůli jednomu přáníčku, tak jsem jich nakonec udělala hned šest :-)
Potřeby:
- sada papírů 6x6 AUTHENTIQUE Joyous/Tradition
- velum
- vyřezávací šablona vločky + razítko (ze sady SIZZIX vločky 6 ks)
- bílá saténová stuha
- razítkovací polštářek Hero Arts v odstínu Red Royal z mini sady razítkovacích polštářků CHRISTMAS
- okrajová raznice vlnky od X-Cut
- razítko "Veselé Vánoce" od Kety
- lepidlo
- průhledné permanentní lepící gelové tečky
- lepidlo Glossy Accents
- klasický bílý papír (podklad na nalepení mozaiky)
- oboustranná lepící páska
Nejprve jsem si rozvrhla, jak velkou část bude tvořit paprsková mozaika a předkreslila jsem rozestupy mezi jednotlivými paprsky na klasický bílý papír. Pak jsem si stejně velký obdélník vystřihla ze všech šesti designových čtvrtek, takže jsem měla 36 (6x6) proužků papíru. No a pak jsem je lepila na připravené papírové obdélníky, aby dobře držely u sebe. Na každém přáníčku jsem pak zvolila design, ze kterého jsem vlnkatou raznicí vytvořila jakousi borduru (ten design odpovídá vždy čtvrtému designu v paprscích :-)). Paprsky i borduru jsem na zadní straně slepila k sobě oboustrannou lepící páskou a na stroji jsem červenou nití obšila vytvořené paprsky. Pomocí oboustranné lepící pásky jsem částečně zepředu i zezadu nalepila saténovou stuhu. Podklad jsem nalepila na přání.

Pak jsem vyráběla rozetky z velumu a washi pásky - jak na rozetku se dočtete zde. Rozetku jsem pomocí lepidla Glossy Accents nalepila přes stuhu. Na bílou čtvrtku jsem červeným inkoustem natiskla vločku, kterou jsem pak vyřízla a nalepila gelovými tečkami na rozetu. Doprostřed vločky jsem ještě dala bílou perličku. Stačilo už jen přidat razítko s textem a bylo hotovo. Aneb ať žije sériová výroba :-))

Děkuji za nakouknutí.


Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.