Cestovatelské ATC, aneb Irisčina výzva

Ke konci března vyhlásila Irenka na Facebooku ATC Swap na téma Cestování. Tak to jsem si nemohla nechat ujít :-) Termín pro zaslání kartiček byl 14.4. a všechny jsme to zvládly :-) Celý článek a všechny ATC kartičky si můžete prohlédnout na Irenčině blogu zde.

Zde už jsou moje výtvory. Celkem jsme vytvářely 10 kartiček (přihlásilo se 19 účastnic, tak Irenka udělala 2 skupiny po 10, přičemž sama se pasovala do obou skupin :-)).

Všech mých 10 ATC kartiček.

Kartičky jsem si nařezala z bílé SB čtvrtky. Následovalo pozaďové textové razítko fialovým inkoustem, "ošmudlání" okrajů Distresskou Vintage Photo, hnědou Distresskou Walnut Stain jsem natiskla razítko světadílu a tím jsem měla hotové pozadí kartičky. Na krémovou čtvrtku jsem si 10x otiskla razítko glóbusu a ty jsem pak drobnými nůžkami vystřihla.

Už dávno jsem měla schovaný SB papír, který měl na sobě koláž s různými znaky hotelů po celém světě. Zbyly mi sice už jen odřezky, ale hned mi padly do oka a tak jsem si řekla, že každá kartička bude z jiné části světa. No a nesmělo chybět razítko od KETY "na cestě" ... když už cestujeme. To jsem natiskla na designovou SB čtvrtku a vystřihla. A pak už jsem vše jen zkompletovala. Glóbus je přilepený 3D čtverečkama a kartičky zdobí ještě provázek. Vše jsem se snažila ladit do jedné barvy, tak snad se trochu zadařilo :-)

Zde jsou detaily:




No a tady už je všech 10 ATC kartiček z naší skupiny. Musím říct, že jsem kartičky velmi dlouho a pečlivě studovala a obdivovala jejich provedení. Každá je krásná, každá je jiná. Už se těším, až si je založím.


Děkujeme Irence za organizaci a za logistické zvládnutí celé operace :-) a těším se na další tvoření ATC kartiček!

Díky za nakouknutí.

Monika



Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.