Workshopy od Papero amo s Annou-Marií Wolniak

Když jsem se dověděla, že PA bude pořádat Mixed Media workshop s přední scraperkou Annou-Marií Wolniak, neváhala jsem a na tento workshop jsem se přihlásila. O pár týdnů později, když holky za účast na obou workshopech (vč. workshopu na Mini album) slibovaly ZDARMA úžasnou "tvořivou" zástěru, jsem se přihlásila i na druhý workshop na Mini album. A rozhodně jsem toho nelitovala :-) Originál reportáž od holek z PA si můžete přečíst zde. Holky krásně popsaly celý den a fotečky mluví za vše.

A já jen nastíním své postřehy a dojmy ... Celkově se mi oba workshopy neskutečně líbily!!! Jen na ně bylo velmi málo času (na každý workshop vždy 2,5 hodiny). Takže projekty jsme si pak musely dokončit doma. Taktéž na procvičení akvarelové techniky nebylo moc času. Já jsem si třeba ani nestihla nanášení akvarelových barev vyzkoušet a rovnou jsem šla dělat stránku :-) Ale to nic nemění na tom, že to byl báječný den s báječnými lidmi, nádherným materiálem (materiál v balíčcích byl vskutku překrásný) a ze všeho nejvíce mně oslnila samotná Anna-Maria. Je to taková nenápadná, ale nádherná osůbka, která vyzařuje pohodu a sluníčko. Ostatně to vše je vidět i na jejích projektech. 

No a zde už je má mixed media stránka, kterou jsem pak doma dokončovala a dopilovávala :-)

Celá stránka. I když je stránka "klučičí", vlastně mi tam ta růžová barva nevadí :-) Ale přesto jsem si trochu zarebelila a propašovala jsem tam aspoň zelené lístečky :-) Celkově mám ze stránky hezký pocit.

Stránku jsem oživila dřevěným výřezem ptáčka a doplnila sequins od Studio Calico (hvězdička a flitry) v barvě tmavého dřeva. Zkrátka něco, co by odrazilo ty křiklavé barvy.
Ještě v detailu. Také jsem přidala "směrovačku" z knižního papíru. Zase neutrální prvek.
Aby byla stránka symetrická, chtělo to nějaký element do rohu. zvolila jsem washi pásku, razítko, přišívanou směrovku a chipboard srdíčka od Studio Calico.
Detail nadpisu.
A zde už jsou vidět také "dřevěné" flitry. Horní část stránky jsem ozdobila doodlingem.
Na odpoledním workshopu jsme vyráběly minialbum, ale to bohužel ještě nemám hotové, takže až ho dodělám (a třeba i použiji), tak fotky doplním :-)

A na závěr ještě dvě srdeční záležitosti :-) Fotka s Annou-Marií a s částí Design týmu Papero amo :-) Ještě jednou moc děkujeme za zorganizování těchto workshopů s rozhodně se budu těšit na další překvapení, které pro nás holky z PA připraví!

A ještě si dovolím poznámku k této fotce - Anna-Maria jí krásně okomentovala: "Na klín, jak Santovi." :-)
Zleva: Lea, Pavlínka, Anička, Silva a já. Ještě tam s námi byla i Olga-Helge, ale ta nám na odpolední workshop utekla :-)
Děkuji za nakouknutí.

Monika




1 komentář

  1. Určite to bol krásny zážitok. Vaše vysmiate fotky, pekný text a prekrásny layout hovoria za všetko ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.