PL - 16. týden 2014

Krásný den!

Dnes mám pro vás další PL inspiraci a tou je můj zpracovaný 16. týden roku 2014. Tento týden vyšel dokonce na 3 strany, ale ono se to zase někde vyrovná, protože určitě bude nějaký týden třeba jen na 1 stránku.

16. týden 2014 - 1. strana

16. týden 2014 - 2. strana

16. týden 2014 - 3. strana
Během tohoto týdne se událo pár docela důležitých věcí. Marťa jel poprvé s dědou vlakem, bráchovi se narodil chlapeček Matěj a víkend jsme strávili na chalupě a udělali jsme si výlet jednak na Zvíkov a jednak s dětmi do Pohádkové kovárny v Selibově.

Titulní kartička je z materiálu od Simple Stories. Celá dvoustrana je takový mix Simple Stories, Becky Higgins a různých papírů z různých "šestkových sad".


Při jízdě vlakem dostal Marťa i svou vlastní dětskou jízdenku, tak jsem jí samozřejmě chtěla na stránce také uchovat. Jen jsem jí nalepila na kartičku a přidala popisek a pár ozdob.


Rozevírací kartička s přehledem týdne.


A tady už je Marťa ve vlaku. Byla jsem je doprovodit na nádraží, tak jsem musela Marťu hned vyfotit.


V Praze jsme pak zase jeli navštívit Žebrákovi a taky jsme se šli podívat na jejich nový dům. Už mají hotovou hrubou stavbu a středu. Snad budou do Vánoc bydlet.



Další strana je věnovaná našemu výletu na hrad Zvíkov. Byli jsme tam před pár lety jen já s Luďkem a tentokrát jsme s sebou vzali i Marťu. Výhoda je, že se dá od hradu sejít dolů k přehradě Orlík a tam, při troše štěstí, pozorovat lodě.




Další část stránky je věnovaná narození Matěje.






Poslední dvoustrana zachycuje náš výlet do Pohádkové kovárny, která je v Selibově, což je kousek od dědy z chalupy. Bylo krásné počasí a děti si to tam moc užily. Byly úplně pryč ze zvířátek - hlavně z kuřátek :-)






Po cestě na chalupu jsme se pak stavovali na skok v Písku v cukrárně a taky jsme se šli projít po centru a po píseckém Kamenném mostě. Luděk na něm byl úplně poprvé.



Tak to byl náš 16. týden. Díky za nakouknutí.





Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.