Scrapbookový dýchánek u Nemravky - letošní první ...

Na sobotu se jisto jistě těšily všechny scrap ženy, které se účastnily celodenního volného tvořícího dne s Nemravkou. Toto tvořivé setkání se tentokrát konalo v kurzovně jejich nového kamenného obchůdku v Blanické ulici v Praze. Každý tvořil dle svého vlastního uvážení - někdo doháněl PL, někdo tvořil krásné stánky a někdo mini albíčka. A někdo si přišel převážně pokecat :-) Pojďte se se mnou podívat na všechny účastnice a jejich nádherné projekty.
 


 
Dáša pracovala na úžasném "úsměvníčku" a všichni jsme obdivovaly (jako již mnohokrát předtím) jejího úžasného, mladě vypadajícího manžela. Dáša nezapomněla přidat do placu historku, kdy šla s nastávajícím manželem vybírat svatební oblek a prodavačka pronesla něco ve smyslu, že "synovi" ten oblek padne" :-)
 
Míša doháněla PL a zrovna pracovala na nádherné stránce, kde měla fotky z focení se svým přítelem. Nejen, že byly nádherné fotky, ale Míša je  na stránkách dokonale zpracovala a sladila.
 
 
Kačka "Pupi" s Luckou A. také doháněly PL. A co jsem tak nakukovala, tak obě pracovaly na vánočních a zimních stránkách - takže úspěch, děvčata :-)
 

Soňa pracovala na nádherném minialbíčku se svou ratolestí a Lucka "šperkovala" svou úžasnou stránku s motivem jahůdek a šlehačky - MŇAM .... stránka byla k nakousnutí :-)


Míša D. byla zvolena "lidovým vypravěčem", protože při jejích historkách jsme všechny plakaly smíchy :-) Janička a Lucka (ano, to je již třetí "Lucka" :-)) pracovaly na svých PLkách a Pavlínka na scrapbookovém albu.
 
Naše celá sobotní sestava.
 
Krásně jsme si to užily a již teď se těšíme na další termín :-)
 
Tvoření zdar!
 
Monika
 
 

Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.