PL - 1. týden 2015

S Novým rokem je tu i nové PL album a stejně tak jako loni, i letos se budu snažit dělat 1 týden na 2 stránky.

Náš první lednový týden byl na události docela bohatý. Byli jsme v Tišnově a měli jsme dost na pilno :-)

1. týden 2015 - levá strana

1. týden 2015 - pravá strana


Titulní kartičku jsem vyráběla pro Papero amo a článek o tom, jak na tuto kartičku (a další kartičku dále), si můžete přečíst na blogu Papero amo, nebo na mém blogu zde.
Titulka 1. týden
Jelikož jsme se na Silvestra chystali za známými, kteří mají také děti a dáváme jim takové drobné dárky, musela jsem hned v pondělí vyrazit do Vaňkovky v Brně na nějaké nákupy. Ach ty povánoční slevy :-) Nejen, že jsem pořídila dárečky, ale pro sebe jsem si také ulovila pár hezkých kousků :-)
Nákupní horečka
Tady je druhá z DIY kartiček pro Papero amo a také text k naší úterní návštěvě příbuzných v Olomouci. Strávili jsme tam celý den a bylo nádherné slunné počasí, tak jsme odpoledne vyrazili i na procházku.
Toto je asi jediná fotka, kterou se mi za celé odpoledne s Marťou podařila ulovit :-) Vůbec se u příbuzných nechtěl fotit :-)
Na fotce průhledná samolepka. Na korkové ozdobě narazítkováno bílým Staz-onem.
Tady na té fotce jsme museli Marťu "násilím" držet, abychom mohli udělat hromadnou fotku :-) Však je to taky poznat, jak se dere ode mě pryč :-)
Hromadná fotka.
 A pár momentek z naší odpolední procházky ... Zastavili jsme se i v kostele a protože bylo zrovna poledne, vylezli jsme na věž a zvony začaly odbíjet - to byl rachot :-) Opět jsem byla příjemně překvapená, jak je olomoucké náměstí krásné. Dali jsme si tam preclíkové tyčinky s mákem a honem jsme spěchali na oběd, který teta připravovala.
Momentky z procházky.
A tady už jsou detaily z pravé strany 1. týdne. Stejně jako loni - ani letos nemám ze Silvestra žádnou fotku, tak jsem si musela nějakou stáhnout z internetu :-)
Jelikož jsme měli aspoň pár dní trošku sněhu, tak jsem si chtěla vyhrát a udělat nějaké "zimní" kartičky. I když oranžová a růžová zrovna nejsou moc zimní barvy, tak se hodí k té rodinné fotce - tak proč ne.

Kartička s vločkami to je vlastně embosované velum a do něj zašito pár flitrů bílé a stříbrné barvy. Navrch jsem udělala stříbrnou razítkovací barvou banner s nápisem "ZIMA" a doplnila třemi chipboardy od Wicinanky.
Embosované velum se mi náramně líbí.
Bobujícího Marťu jsem prostě nemohla nevyfotit a pro mě, jakožto začínajícího fotografa se zrcadlovkou to byl docela oříšek. Venku šero, zataženo a Marťa v pohybu - no hrůza :-) Takže vyšla jedna fotka asi z  padesáti :-)
V pátek a v sobotu se kluci rozhodli, že si půjdou zalyžovat :-) Dokonce máme i velmi povedené video, že to Marťovi fakt jde :-) Lyže jsou z výseků od KETA - jen jsem je natřela gessem, pak bílou akrylovkou a Promarkerama vybarvila :-) Bohužel už se mi tam nevešel text, a tak jsem udělala skrytou kartičku s vykukující záložkou.

No a jelikož teď Marťa dost kouká na Večerníčka, tak mi neunikla informace o tom, že slaví 50. narozeniny :-) Všechno nejlepší!!
Tak to byl náš první týden v Novém roce. A pokud se chcete podívat, jak vypadal náš první týden minulého roku, čtěte zde.
Díky za nakouknutí.
Monika



2 komentáře

  1. tak jako Moni, to ze mas bajecne embossovany vellum jeste chapu, ale ze do neho jeste zasijes flitry?! uaaaa, neuveritelne a krasne!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Jani :-) To víš - to abych to neměla tak jednoduché :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.