PL - 1. týden 2018

Zdravím vás všechny!

Nebudu to dlouho protahovat a jdeme se podívat na stránku z 1. týdne 2018. Letos bych chtěla opět dělat týden na 1 stránku a mým cílem je vejít se do jednoho alba, takže zdobení opravdu jen "ploché". Tak uvidíme, jak se mi to povede.

1. týden 2018
Stránku jsem vytvořila z MY LIFE kitu leden/únor 2018 od Papero amo. No co dodat ... tvořilo se krásně, vše je hezky sladěné a já tyhle jemňoučké barvy prostě miluji. Krásně se hodí k zimní měsícům.

Na nápis jsem použila thickersky se stříbrnými proužky, protože mi také připadaly takové hezké zimní. Z přiložených ozdob z kitu jsem vytvořila vrstvený motiv s větvičkami a kolečky.


Následující kartička je odklápěcí, protože jsem měla z Nového roku více fotek (tedy přesně dvě). Jednu společnou s prarodiči jsem nechala navrchu, druhou - u svátečního oběda - jsem schovala dovnitř. Stejně tak je uvnitř i text.


Letos bych chtěla do svého PL alba psát texty především na psacím stroji, tak uvidím, jak se to povede.

 
Již třetím rokem fotky a kartičky v kapsách podlepuji bílým papírem. Letos jsem si zakoupila balík vysokogramážního papíru, takže s tím balíkem snad chvilku vydržím. Na této fotce jsem zachytila své nové šuplíčky v pracovně. Vejde se tam toho opravdu spoustu.


A co by to bylo za začátek nového roku bez nějakého toho předsevzetí ... Takže hurá na zdravou stravu.

Tak to byl můj první týden roku 2018. Těšit se můžete zase na další PL inspiraci.


Děkuji za návštěvu.

Monika










Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.