PL - 2. týden 2018

V pořadí druhým týdnem pokračuji ve svém PL albu roku 2018. Další týden byl ve znamení presidentských voleb, kterými žila celá Česká republika, ale taky jsme se byli podívat na Popelce na ledě a já jsem si (opět) přeorganizovala svou pracovnu. Tak se podívejte, jak jsem tento týden zpracovala.



Na celou stranu jsem použila materiál z MY LIFE kitu leden/únor 2018 od Papero amo, který byl plný jemných a neutrálních tónů, takže se s ním velmi dobře pracovalo. Jako titulní kartičku jsem vybrala takovou, která na sobě měla již předtištěný rámeček, což bylo na titulku jak dělané. Z abecedy jsem napsala slovo "TÝDEN" a pomocí razítek jsem narazítkovala číslo týdne. Jako vždy doplněno o data v týdnu z datumovky.



Marťa si jednou po škole pozval domů svého nerozlučného kamaráda - Matyáška. Takže si to odpoledne pořádně užili a k večeři měli špagety s boloňskou omáčkou. Chechtali se jak diví, že jsem byla překvapená, že nemáme špagety až na stropě. Tento okamžik si prostě zasloužil velikou fotku, a tak jsem jen přidala štítek s popiskem a samolepku.



Tyhle předtištěné kartičky celých měsíců nemám úplně v oblibě, ale tahle se mi sem docela hodila a je hezkým fontem. Pomocé razítek jsem růžovým inkoustem vyznačila aktuální týden a jinak jsem kartičku nechala jak byla. Ke svému krásnému zlatému notebooku jsem si pořídila zlatou myšku :-) Čtvercovou fotku jsem podlepila kartičkou s designem dřeva a přidala štítek s textem.



Tento týden (a ty předešlé) hýbaly Českou republikou presidentské volby a kampaně jednotlivých kandidátů. V pátek se konalo 1. kolo voleb. Tuto fotku zmačkaného volebního lístku pana Zemana sdílela jedna kamarádka a já jsem si jí (s jejím dovolením) vypůjčila do svého alba. Ty půlené kartičky vypadají moc hezky a dá se na ně dobře psát i na stroji. Opět jsem vybrala kartičky s motivem dřeva a výseky růžičky.



V sobotu jsme se vypravili s Marťou a s mamkou na muzikál na ledě - Popelka. Představení se konalo v O2 areně a bylo to moc hezké. Měla jsem strach, aby to Marťa vydržel, ale seděl jak na trní a vypadalo to, že ho to opravdu chytlo. V tomto případě jsem ani nepotřebovala velkou kartičku, ale vystačila jsem si s malou, na kterou jsem opět psala text na stroji.



Už dlouho jsem se chystala na to, že vyhodím ty staré skříně, které jsem ještě v pracovně měla a konečně se mi podařilo to uskutečnit. Text, který jsem zde chtěla napsat, by se mi do štítku nevešel, tak jsem ho vystřihla jen z bílé čtvrtky. Proto si schovávám menší odstřižky z bílých papírů a čtvrtek.


Tak to je pro tento týden všechno a já se na vás budu těšit u dalšího článku. Mějte se báječně!

Monika

Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.