PL - 3. týden 2018


Vítám vás u dalšího příspěvku na téma Project Life - tentokrát se ohlédneme za 3. týdnem 2018. Bohužel tento týden Marťa promarodil, ale nakonec to nebyla žádná vážná nemoc. Jen pár dní teplota a obyčejná rýma a kašel, takže byl brzy zase docela čilý. Jo a také jsme s Diankou z  Paper Garden uspořádaly úplně první Project Life dílnu. Tak jdeme na to!


Jako u předchozích dvou týdnů, také v rámci této stránky jsem spotřebovávala MY LIFE KIT leden/únor 2018 od Papero amo. Velkou kartičku s předtištěnými dny v týdnu jsem ořízla na čtvercovou, přidala nápis příslušného týdne, proužek s designem pleteného svetru a malou sešívačkou jsem přicvakla záložku s nápisem "leden".


Ani nám se nemoci nevyhýbají, a tady jsme si jednu hned vybrali. Ale naštěstí to nebylo nic vážného. Kapsu jsem vyplnila fotkou a navrstvila na sebe štítky a přidala lístečky.


Tuto dělenou kartičku jsem opět použila na journaling. Pokud to jde, tak se snažím psát text na psacím stroji, protože se mi tam toho, myslím, vejde mnohem více, než když bych o psala rukou. Navíc ten strojový text je hezky světlý a to se mi líbí. Kartička je ozdobená epoxidovým kolečkem.


Prostřední malé kapsy jsou tradičně vyplněné fotkou a pak journalingovou kartičkou. Někdy nepíšu přímo na kartičku, ale na bílou čtvrtku/papír a ten pak přilepím na kartičku.



Chtěla jsem v tomto týdnu zavzpomínat také na naší historicky první Project Life dílnu s Diankou z Paper Garden, a tak jsem na první kartičku vespodu nalepila info štítek z tohoto kurzu. Nic dalšího již kartička nepotřebovala.


A tady už jsem já s Diankou při PL dílně! Tentokrát jsem dala malou fotku do čtvercové kapsy a tím se mi tam krásně vešel štítek s textem.


Poslední kapsu jsem věnovala historické události ... Luděk se dnes účastnil kurzu přípravy sushi, a tak přinesl domů večeři. Jsem zvědavá, jestli ještě někdy nějaké sushi udělá :-)

Další týden je za námi a budu se s vámi těšit na mém blogu zase za týden!
Monika

Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.