PL - 4. týden 2018


Vítám vás u dalšího mého příspěvku a tentokrát se s vámi podělím o další stránku z mého Project Life alba a tím je 4. týden 2018. Této stránce dominuje "mint" barva, kterou mám moc ráda a na její zpracování jsem použila kolekci "SUPERHRDINOVÉ" od Papero amo, která je dostupná v klasickém formátu nebo v jeho insta variantě (právě pro čtvercové kapsy).
Tento typ kapsy se čtvercovými okénky používám moc ráda (bohužel na něj ale často zapomínám), protože místo čtyř kapes nahoře a dole, jich máte celkem šest. A pokud tedy potřebujete umístit více fotek, je to ideální. 
Na titulní kartičku jsem použila opět samolepicí abecedu od Papero amo a ozdoba z mých zásob, které postupně spotřebovávám.
Normálně takové ty marketingové akce se sbíráním samolepek v obchodech nepodporuji (zvlášť, pokud za ně dostanete plyšáky), ale těmto skleničkám s Disney hrdiny se nedalo odolat. Pro děti jsou jak dělané.
Je to sice každodenní rutina, ale i takové věci, jak příprava do školy je potřeba občas zachytit. Stejně jako na předchozí kartičce jsem i zde použila enamelky ve tvaru trojúhelníků a je to zase něco jiného než ty "nudné" kulaté. Takže více takových.
Někdy mi připadá, že pro Marťu je to spíše za trest, ale prostě ke kadeřnici občas zajít musíme. Journaling jsem tentokrát psala strojem přímo na kartičku.
Tento týden vrcholily presidentské volby druhým kolem. No ... můj kandidát sice nevyhrál, ale myslím, že těsným volebním výsledkem naše republika poslal vzkaz, že by ráda nějakou změnu. Tak třeba příště. Na fotku jsem nalepila průhlednou samolepku "stuhy" a samolepicí abecedou od Tima Holtze jsem napsala slovo "VOLBY".
Tato kartička měla na sobě natištěný rámeček. Já jsem do něj nalepila fotku tak, aby zůstaly vidět okraje a ozdobila narozeninovými ozdobami.

Do čtvercových kapes se krásně umísťují také malé fotky 3x4, protože zbude dostatek místa na nějakou ozdobu a text. Jako v tomto případě. Marťa tady sype zrní do krmelce pro srnky a ostatní lesní zvířátka.
To byl náš další týden roku 2018. Děkuji za vaši přízeň.

Monika



Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.