PL - 6. týden 2018

Zdravím všechny nadšence Project Life a dnes mám pro vás 6. týden roku 2018. Tentokrát bude příspěvek trochu delší, protože tento týden mi vyšel na 2 stránky a to i přesto, že se letos snažím dělat každý týden jen na jednu stranu. Ale nedá se nic dělat - někdy ty zážitky stojí za zdokumentování.

Na první stranu jsem použila ještě zbytky materiálů z MY LIFE kitu leden/únor 2018 od Papero amo. A tím jsem tento kartičkový kit definitivně pověsila na hřebík a zbytek materiálu jsem darovala kamarádce.
6. týden 2018 - první strana
Označení týdne jsem tentokrát celé razítkovala a kartičku doplnila detaily s motivem větviček a heslem "dneškem to začíná". Přišlo mi na titulní kartičku takové příhodné.
 Tady jsem si zdokumentovala svou úplně první objednávku u TianDe. Byla jsem s produkty moc spokojená.
 Jestli je něco, co si má člověk připomínat, tak jsou to především narozeniny. Takže já si každé své narozeniny hezky zdokumentuji.
 A tady už jsme svatebně naladěni. Míša se o prázdninách vdává, tak jsme museli jít zkoušet svatební šaty. Byl to boj, ale nakonec jsme vybraly (a nebyly to ty na fotce :-) ).
 A zde je již moje hotová a manželem s láskou připravená narozeninová večeře. Myslím, že všechny ženy ocení, když alespoň jeden den nemusejí stát v kuchyni za sporákem.
 Poslední kapsu na této straně jsem vyplnila "fill-in" kartičkou.
- - -
A tady je druhá strana, na kterou jsem použila kartičky od Family Portraits z Paper Garden a tentokrát jsem vybírala takové, které se budou hodit k detailům na fotkách. Nakonec jsem zvolila kombinaci žluté a světle modré.
6. týden 2018 - druhá strana
Na tom, že si lidé kupují povlečení, není nic světoborného ... Ale u mě je to taková trochu sváteční chvíle, protože 80% všeho povlečení které máme, nám koupila manželova maminka a je krepové a já ty krepové prostě moc nemusím. Sice se to nemusí žehlit, ale ty designy jsou děsný. Takže jsem si koupila v IKEA tohle jemné a příjemné povlečení, které je super hlavně v létě, kdy v něm není takové vedro.
Občas se "rozvášním" a ozdobím své PL stránky vyšíváním. To když chci trochu relaxovat. Ale stejně to vypadá hezky a tu kartičku to zase ozdobí jinak. Tady jsem orámovala předtištěný nápis na journalingové kartičce.

Mám moc ráda průhledné samolepky na fotky, ale někdy se stane, že by se mi nějaká průhledná samolepka na fotku krásně hodila, ale bohužel na ní není vidět. Tak není nic jednoduššího, než tu samolepku podlepit bílým papírem, jako jsem to udělala u této kulaté modré samolepky s nápise "KDYŽ JSME spolu JE NÁM FAJN".
To jsme jeli s Marťou z Moravy do Prahy "žlutým vlakem" a Marťa si to prostě užíval. Dal si svačinku, nějaký bombóny a hlavně koukal na pohádky :-)
Někdy není třeba žádný text a fotka prostě mluví za vše :-) Malá kartička s nápisem "special day" již byla předtištěná. Já jsem tomu nápisu jen přimalovala to bílé zdobení na písmenech.
 Z tohohle obleku Batmana byl Marťa naprosto unešený. Vím, že by ho třeba i bavilo si nějakou masku doma vyrobit, ale přiznám se, že na to prostě není čas. Navíc chtěl Batmana a toho bychom jen těžko vyráběli. A až z kostýmu vyroste, tak ho prodáme. 
Další týden máme za sebou a mě už se v telefonu a ve fotoaparátu hromadí fotky následujícího týdne. Tak se máte na co těšit. Mějte se krásně.

Monika

Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.