PL - 7. týden 2018

Jedna z věcí, která mě na Project Life baví nejvíc je to střídání ročních období. A tak se stalo, že jsem před Vánocemi 2018 dodělávala resty a tím i tuto únorovou zasněženou stránku. Na Paper Garden se totiž nedávno mezi novinkami objevila zimní kolekce "BRR ... It's Cold Outside" od Craft O'Clock, která kombinuje modrou a hnědou barvu. A tyto barvy já opravdu můžu. A já vám tuto stránku v dnešním článku ukážu.


Jako podklad do velkých kapes jsem vybrala modrý papír se sněhovýma vločkama z velké sady. Pro titulní kartičku jsem pak hledala takový kus, kde by byla hezká vločka, která by se dala vyšít bílou bavlnkou. Vyšitou vločku jsem ještě obtáhla stříbrnou gelovkou. Razítkovací abecedou jsem natiskla číslo týdne a do horní části kartičky jsem nalepila proužek z hnědého papíru s motivem větviček a doplnila chipboardy vloček.


Na ostatní kartičky ve velkých kapsách jsem vždy nalepila proužek papíru s dekorem dřeva, který měl na sobě bílý, jakoby pletený vzor. Ten jsem použila z malé sady papírů. Fotku prvního sněhu jsem pak umístila do kulatého chipboardového rámečku a doplnila chipbordem "první sníh" ze sady Příběh Vánoc.


Dvě malé kapsy zaplnily fotky a ozdobila jsem je jen chipboardovou vločkou a nápisem "lyžujeme" ze sady samolepek od Studio Forty "Zimní radovánky". Jen jsem odstřihla "bobujeme". Pro zbylé malé kapsy jsem použila zadní stranu papíru s vločkami, kde byl motiv dřeva. Na jednu jsem vystřihla z malého papíru modrou "rozetku" a přidala nápis "WINTER" z chipboardů Just Chillin' od Studio Forty. Na druhou kartičku přišel journaling.



Poslední dvě kapsy jsou hlavně o fotkách a tam jsem se také vyřádila a použila hodně vločkových chipboardů.



Tak to byla moje nejnovější PL stránka. Připomenula jsem si, jaké to je mít zimu na sněhu a spotřebovala jsem pár chipboardů, kterých mám opravdu požehnaně. Pochlubte se, jak používáte vločkové chipboardy vy a přidejte své projekty do naše Paper Garden Clubu.

Mějte se krásně!

Použitý materiál:
Chipboardy sněhových vloček, např. Warm Christmas nebo Flowers of Winter

Monika





Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.