LAYOUT ... Forever in Our Hearts

Na dnešní den připadá Den maminek a na Paper Garden probíhala od 4. do 9. května soutěž právě s touto tématikou. A ke každé soutěži patří také inspirace od Design Teamu. A tak jsme dostaly za úkol vytvořit projekt s našimi maminkami.


Na svůj layout jsem vybrala fotku, kterou jsem chtěla použít již dlouho. Fotka byla pořízena o vánočních svátcích 2018, což byly poslední Vánoce, které jsme mohli strávit s mou maminkou.

Stránku jsem vytvořila z kolekce Shades of love od Moda Scrap. Celá kolekce byla laděna do broskvově-zelené barvy a moc se mi líbila. Nechtěla jsem nic křiklavého a toto se mi zdálo příhodné. Jako podklad jsem zvolila broskvově-oranžovou čtvrtku s akvarelovým efektem. Věděla jsem, že chci použít nějaké pozadí vyřezané na plotu. Nakonec jsem vybrala toto srdíčkové od Paige Evans. Na papír jsem navíc použila lehkou strukturovací pastu Fluffy od Moda Scrap v odstínu Old Linen.


   
Srdíčka do vyřezaného pozadí jsem postupně vystřihla ze dvou čtvrtek, které k sobě ladily. Srdíčka jsem pak přilepila zezadu na vyřezané pozadí. Vybrala jsem si pak ještě pár srdíček, která jsem obšila bílou bavlnkou.



Z ostatních čtvrtek jsem vystříhala všelijaké kytičky a lístečky a naaranžovala je kolem fotky. Stačilo jen doplnit nápis "Forever in our Hearts". Journaling jsem napsala na počítači a pak rozstříhala na tenké proužky.


Přeji vám krásný Den matek a nezapomeňte svou maminku obejmout a říct jí, jak moc ji máte rádi!



Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.