Dědovi k 85. narozeninám

Toto přáníčko jsem vyrobila asi za hodinu :-)) Dokončila jsem ho krátce před tím, než jsme jeli za dědou mu popřát :-) Aneb kovářova kobyla .... :-D
Základ přání je z craft čtvrtky. Pozadí je ze SB papíru s vintage vzorem písma, které jsem ještě přibarvila Distresem v odstínu Vintage Photo. Toto pozadí jsem podlepila krémovou čtvrtkou, které jsem ošmudlala okraje. Na krémové čtvrtce je rovněž natisknutý text a opět jsou okraje ošmudlané Distressem v odstínu Vintage Photo.
Přáníčko je ozdobené krajkou a čtvercem s překládanou červenou stužkou, na jehož zhotovení najdete návod na blogu Davony zde. Přišlo mi to velmi efektní a relativně rychlé řešení :-)) Na bílé papírové květiny jsem embosovacím inkoustem natiskla motiv strojového písma a nanesla hojné množství Perfect Pearls v odstínu Perfect Bronze. Prášek se tak uchytil v místech, kde byl embosovací inkoust. Přebytečný prášek pak musíte omést štětečkem. Aby vám Perfect Pearls dobře držely, tak je nutné je zafixovat vodou, tzn. postříkat je vodou z Misteru a nechat uschnout nebo usušit horkovzdušnou pistolí. Květinu jsem ke čtverci připevnila pomocí brads a přilepila na přání. Ještě jsem doplnila výsek lístečku. Číslovka je z čísel od Kety a je nabarvená stříbrnou lihovou fixou od Sakury (mám vyzkoušeno, že funguje i stříbrný alkoholový inkoust Adirondack nebo metalické fixy od Letraset). No a hotovo :-)

Děkuji za nakouknutí.

Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.