Ještě jedno miminkovské - neutrální barvičky

A mám tu ještě jedno miminkovské :-) Tentokrát mělo být neutrální, protože ještě není jisté, co se narodí :-)
Přáníčkový základ je bílý. Jako podklad jsem použila zbytek SB čtvrtky, která mi zůstala ze Scrapbookové soboty v berounské Davoně. Aby přání nebylo tak tmavé, tak jsem na horní větší polovinu našila obdélník z velumu, který je zdobený glitrovými kytičkami.
Větší květina je vrstvená. Spodní největší díl je látkový (rozebrala jsem kytky, co jsem sehnala v Levných knihách :-)). Žluté květiny jsou původně bílé papírové květiny postříkané žlutý sprejem Dylusions v odstínu Pure Sunshine. Hnědá je originál. Menší květina je vyřezaná na BS (dvě různé květiny), obarvené sprejem Dylusions v odstínu Pure Sunshine a spodní květ je ještě stříknutý Dylusions sprejem v odstínu Fresh Lime. Doprostřed jsem dala zelené brads. Malé bílé růžičky jsem omáčela v Glossy Accents a pak jsem je obalila glitry v zeleno tyrkysovém odstínu. Do rohu jsem ještě dala proužek krajky a malý perlový špendlíček, který je zafixován lepidlem Diamond Gloss.
Obrázek s medvídkem je 3D. Z mých scrapbookových začátků mi zbyly samolepky s těmito medvídky a některé jsou i s rámečkama. Takže samotnou samolepku a o "číslo" větší rámeček jsem podlepila craft čtvrtkou a obstřihla. Obrázek je podlepený 3D pěnovýma čtverečkama.
Srdíčková bordura je vyřezaná na BS, potřená lepidlem a "vykoupaná" v glitrách. Smíchala jsem jemné a větší glitry WOW v neonové tmavě zelené barvě. Efekt je skvělý - byla jsem příjemně překvapena. Na nápis jsem použila písmenka od Tima Holtze, které jsem nalepila na bílou čtvrtku. A shodou okolností mi minulý týden doma přistály nové metalické Gelatos a ta barva Metalic Mint je přesně shodná s barvou těch glitrů. Tak jsem jí ošpinila okraje nápisu i obrázku. Nakonec jsem dolepila půlperličky a bylo hotovo :-)

Přáníčko se moc líbilo a já jsem byla ráda, že jsem úkol splnila :-)

Děkuji za nakouknutí.

Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.