Stránka do challenge od Papero amo

Už dlouho jsem nevytvořila žádnou stránku a tak jsem se rozhodla využít pravidelných měsíčních challenge na Papero amo a do soutěží se zapojit.

Zářijový challenge měl název "Nesmrtelný chevron" a podmínkou bylo použití mátové barvy. A tady je můj výsledek :-)
Jako podklad jsem použila čistou bílou čtvrtku a ozdobila jsem jí cákancy barev ze sprejů Dylusions - konkrétně barvami Melted Chocolate a Vibrant Turquoise. Největší výzvou byl chevronový vzor. Chtěla jsem použít barvy tak, aby spolu ladily a tak jsem zvolila tyrkysovou, hnědou, zelené proužky, barevné proužky a červený papír s puntíky ze zářijového Simple Kitu. Nastříhala jsem si proužky 1,5 cm široké a 5,5 cm dlouhé. Vzala jsem si pevný karton a z něj jsem vystřihla kartičku, která byla šikorá 4,5 cm. Na ní jsem pak skládala proužky do požadovaného sklonu (je dobré si tam udělat tužkou značky) a pak jsem jen proužky ostřihla podle kartonu. Na čtvrtce jsem si tužkou udělala linky kde měl vzor hranice nahoře a dole.

Černobílou fotku jsem omotala bílo-mátovým provázkem (stejně jako jeden chevronový proužek), podlepila jsem jí tyrkysovou čtvrtkou a ještě jsem jí podložila obdélníkem hedvábného papíru. Pod fotku jsem ještě naaranžovala zbytky barevných proužků ze chevronu (aby jen lehce prosvítaly). Pod fotku jsem ještě dala papírovou krajku a na ní ručně vyrobenou květinu podle návodu od Lei.

Na velký nápis jsem použila písmenka od Kety, které jsem obarvila Distress inkoustem Walnut Stain a aby byla lesklá, tak jsem je potřela Glossy Accents. Journaling vedle fotky jsem "vytlačila" na Demo kleštích (mají jen jedinou nevýhodu - nemají háčky a čásky :-)). Ještě jsem přidala dva tyrkysové motýlky, které jsem našla v jedné galanterii a stříbrné flitry. A bylo hotovo!

Zde jsou další detailní fotky k nahlédnutí.





Děkuji za vaši návštěvu!


Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.