12 tags of 2014 - duben

Dubnová visačka od Tima Holtze mně doslova nadchla! Miluju květiny a tyto "vintage" růžičky mně ohromily. Navíc se mi moc líbila kombinace tyrkysové a křiklavějších jarních odstínů. 

apriltag

Samozřejmě nedisponuji vším materiálem, který Tim na visačku použil, ale co jsem si pořídila byly Distress Paints v odstínu Iced Spruce a Evergreen Bough, sadu Timových papírů 8x8 Collage, jeho kolážové lepidlo a nakonec i vyřezávací šablonu Alterations Honeycomb, protože ta mi přijde hodně univerzální a bude se hotit i na přáníčka a na stránky. Grungeboard mám z dávných dob (kdy jsem myslela, že bez něj nemůžu žít :-)), v Liberci jsme v balíčku fasovali samolepící korek a lesklý stříbrný papír mám ještě z Vánoc :-) Ještě jsem si z krémové čtvrtky vystřihla visačku ve správné velikosti a pustila jsem se do visačky. 

Bohužel moje washi pásky byly silně resistentní a vůbec neabsorbovali žádnou z akrylových barev ani Distress inkoust a tak i efekt jejich reakce s vodou je prakticky nulový, což mně dost mrzelo. Asi to bylo tím, že jsem měla hodně savý papír (přeci jen origoš visačka je hladší). Postup jsem dodržela prakticky krok za krokem a nyní už se můžete podívat, jak moje visačka dopadla :-))




Kytičky jsou fialkové a kupovala jsem je už hotové. Větvičky pod nimi jsou z vánoční přáníčkové sady od Pretty Papers a jen jsem je orazítkovala textovým pozaďáčkem a obarvila Distress inkoustem Weathered Wood.


A jestlipak jste si i vy vytvořili svou dubnovou visačku??

Díky za nakouknutí.

Monika

1 komentář

  1. Máš to moc krásné, Mončo! A ta šablona od TH, jak jsme o ní mluvily v LB je pěkná. Martina

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.