PL 2018 ... Titulní stránka

A je tu další nový rok ... tentokrát s číslem 2018!!


A pokud tvoříte Projet Life, tak vám hned s jeho začátkem vyvstala povinnost, vytvořit si nějakou úvodní stránku pro tento rok do svého alba. Já jsem hodně přemýšlela a brouzdala na Pinterestu a hledala jsem inspiraci, jak svou letošní úvodní stránku pojmout a nakonec jsem nakombinovala několik nápadů, které se mi na Pinterestu líbily.


Letos jsem na titulní stránce upustila od jakýchkoli fotek. Stránka je zpracovaná ve velké 12x12 kapse a je ... prostě průhledná s velikým letopočtem uprostřed.

Titulní stránka 2018

Nebudu machrovat, že stránka nebyla pracná ... to tedy sakra byla. Začala jsem tím, že jsem si na počítači napsala veliká písmena, která jsem vystřihla, nalepila na obyčejný bílý papír tak, aby mi vznilk spojený nápis (písmena se vzájemně dotýkala) a takto jsem to vystřihla. Výsledný "tvar" jsem obkreslila na scrapbookový papír, ze kterého jsem chtěla mít letopočet vyříznutý, obkreslila a vystřihla. Letopočet jsem vložila do kapsy a drobnými kousky oboustranné pásky jsem jej asi na 4 místech zezadu přilepila ke kapse v pozici, kde jsem chtěla mít letopočet umístěný. Pak jsem si vzala měkkou podložku a skrz celou kapsu i papír jsem číslice propíchala, abych je mohla obšít (a tím přišít ke kapse).





Z různých samolepek od Papero amo jsem vybrala různé nápisy, které charakterizovaly to, co v albu bude a jaké máme do nového roku plány. Každý nápis jsem nalepila na bílou scrapbookovou čtvrtku a ke kapse zvenku přišila. Stejně tak jsem na číslici "2" přišila nápis "Co to klepe na dveře?" a ozdobila dřevěnou větvičkou.


Pod první nápis jsem přišila výsek geometrického srdíčka a opět jsem přidala dřevěný výsek - tentokrát lotosový květ.


Chtěla jsem, aby v kapse "poletovali" flitry a korálky, ale zároveň jsem je musela jakýmsi způsobem ohraničit a vymezit jim prostor, aby nebyly všechny sesypány ve spodní části. Střed tedy obstaral letopočet, na pravé straně to byly proužky s nápisy a do prostoru nahoru a dolů jsem umístila hvězdičky, které jsem vyřezala na Big Shotu a které jsem pak ke kapse opět přišila.


Do kapsy jsem pak nasypala připravený mix flitrů a korálků a kapsu jsem nahoře sešila. Z titulní kapsy mám velikou radost, protože je to zase něco jiného, než v mých předešlých albech, ale byla to tedy práce. Ale práce, která se vyplatila.


Hezký rok 2018!!!

Monika



5 komentářů

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.