Velké prádlo ...

Kamarádka potřebovala přáníčko pro kamarádku, které se nedávno narodil chlapeček. Zadání nebylo žádné, takže jsem měla volnou ruku, což mám nejraději :-) Takže tady je :-)
Základ přáníčka je bílý ve formátu A6. Dlouho jsem si schovávala tento scrapbookový papír, tak teď jsem si řekla, že se bude hodit :-) Takže jsem z jedné kartičky vystřihla obrázky bodýček a jako podklad jsem použila zadní proužkovanou stranu papíru. Z bledě modré texturované čtvrtky jsem vyřízla rámeček a z recyklované vlnité lepenky jsem utrhla kus jako podklad. Ustřihla jsem si kousek krajky na ozdobu. Proužkovaný papír i bledě modrou čtvrtku jsem oinkoustovala tmavě modrým Distressem Stormy Sky.
Přáníčko mělo být pro kluka, ale moc se mi tam nechtělo dávat nějaký štítek, abych nenarušila kompozici, takže jsem zalovila ve svých písmenkách a do oka mi padla oboustranně lepící pěnová abeceda od Rangers. Výhodou oboustranně lepících ozdob je ta, že si je můžete hezky ozdobit různými flitrami nebo ozdobami. Takže jsem si na papír vysypala stříbrné flitry, odstranila jsem vrchní fólii a písmenka jsem ve flitrech "vykoupala".  
Tuto ozdobnou svorku jsem vyrobila podle návodu z blogu Papero amo. Jako lepící materiál jsem místo tavné pistole použila lepidlo Diamond Glaze - nedám na něj dopustit :-)) Krajku jsem přilepila rolátkem.
Vystřižená bodýčka jsem oinkoustovala černým Distressem Black Soot, aby trochu vynikla. Jako šňůru jsem použila přírodní provázek. Bodýčka jsem na šňůru navěsila pomocí mini kolíčků, které jsem ještě upevnila lepidlem. Šnůru jsem provlékla dírkama v podkladu a vpichy jsem zakryla hřebíčkama.

A bylo hotovo :-) Doufám, že se vám přáníčko líbilo a trochu vás třeba i inspirovalo :-)

Díky za nakouknutí!

3 komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.